Empleat destacat: Entrevista amb Stefan Maurus

Empleat destacat: Entrevista amb Stefan Maurus

És possible que conegueu aquest senyor de FarmCon, ja que l’integrador principal i programador de jocs Stefan Maurus és un dels nostres talentosos presentadors d’escenari. Si sou fan des de fa molt de temps, fins i tot és possible que el conegueu pel seu treball de modificació en el seu moment, abans d’embarcar-se a GIANTS Software per supervisar la integració del vehicle, entre altres coses. Vols saber més sobre ell? Coneix a Stefan en el nostre nou Employee Spotlight!

Ens pots explicar en què consisteix el paper del Lead Integrator?

L’equip d’integració és responsable de la integració funcional de tots els vehicles i edificis col·locables en el joc. Obtenim els models 3D del nostre departament d’Art que encara no tenen funcionalitat, i després el nostre departament els integra pas a pas en el nostre joc per assegurar-nos que funcionen com ho farien a la vida real.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *